Gençlerle Tarımı ve Gıdayı Konuşuyoruz

Özyeğin Üniversitesi olarak, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) tarafından yürütülen FAO Talks panel serisinin bir ayağına kampüsümüzde ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz.

FAO’nun 80. yılı kapsamında yürütülen “365 Gün Eylem” kampanyasının bir parçası olan bu panel serisi, gençlerin sürdürülebilir tarım, gıda güvenliği, iklim değişikliği ve biyolojik çeşitlilik konularında bilgi sahibi olmasını ve bu süreçte aktif rol üstlenmesini hedefliyor.

17 Ekim Perşembe günü saat 10.00-12.30 saatleri arasından ÖzÜ X’de gerçekleşecek panel FAO Dünya Gıda Günü Video Gösterimi ile başlayacak.

Beslenme ve Diyet Uzmanı, Sürdürülebilir Yaşam Elçisi ve FAO İyi Niyet Elçisi Adayı Dilara Koçak’ın hoşgeldiniz konuşmasıyla başlayacak panelin açılış konuşmalarını FAO Türkiye Temsilci Yardımcısı Dr. Ayşegül Selışık ve  Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. İrşadi Aksun yapacak.

Dilara Koçak moderatörlüğünde gerçekleşecek “Gençlerle Tarım ve Gıdayı Konuşuyoruz” başlıklı panelde birbirinden değerli konuklarımız bizlerle olacak:

Cavit Metin, Migros Özel Markalı Ürünler, Dış Ticaret İş Geliştirme ve Bölgeler Pazarlama Direktörü

Dr. Ayşegül Selışık, FAO Türkiye Temsilci Yardımcısı

Sinem Özler, Seraf Kurucusu

Nazlı Pişkin, Yemek Kültürü Yazarı

Dr. Aslı Zuluğ, Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı

Panelistler, panel sonrası sorularımızı yanıtlamak için de bizimle birlikte olacaklar.